select /*+ index(customs_tariff_heading,description_of_goods) */ SQL_CALC_FOUND_ROWS id,port_or_country_of_origin as origin,description_of_goods,customs_tariff_heading,quantity,unit_quantity_code,value_of_goods_in_rupees,indian_Port,unit_value,date_format(file_date,'%d-%b-%y') as date_time from eximpuls_import.import_master where status='1' and match(description_of_goods)Against('+Solution +for +Loading' IN BOOLEAN MODE) order by file_date desc limit 50 offset 0
India Import data of Solution
India Import Data And Price Of Solution For Loading | www.eximpulse.com

123 Records in India Import Data

X
(success)
(success)
X
X

You can download upto 3000 records.

For download more records please Contact Admin

Sr. No. Date HS Code Country Description Quantity Unit Per Unit (INR) Value (INR) Port of Discharge Cus.Duty / CCR More Details
1 23-Nov-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I*6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 2 NOS 1217.06 2434.13 Bangalore ACC Duty
2 19-Nov-16 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION (FOR LAB PURPOSE) 1 NOS 1491.04 1491.04 Bangalore ACC Duty
3 11-Nov-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X [FOR LAB PURPOSE] 4 NOS 1281.62 5126.47 Bangalore ACC Duty
4 01-Nov-16 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION (FOR LAB PURPOSE) 1 NOS 1595.69 1595.69 Bangalore ACC Duty
5 10-Oct-16 38220090 UNITED STATES 608082 SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0ML (RESEARCH PURPOSE ONLY) 20 NOS 4111.23 82224.58 Delhi Air Cargo ACC Duty
6 05-Oct-16 38220090 UNITED STATES SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0 ml/ PRODUCT NO. 608082 ( FOR SAMPLE ANALYSIS IN SPECTROMETER SYSTEMS) 4 PCS 2906.12 11624.46 Delhi Air Cargo ACC Duty
7 24-Sep-16 38220090 UNITED STATES SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0ML (QTY: 5 NUM) 4.125 KGS 7074.76 29183.38 Sahar Air Cargo ACC Duty
8 22-Sep-16 38220090 UNITED STATES SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0 ml/ PRODUCT NO. 608082 ( FOR SAMPLE ANALYSIS IN SPECTROMETER SYSTEMS) 3 PCS 2906.12 8718.35 Delhi Air Cargo ACC Duty
9 21-Sep-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X [FOR LAB PURPOSE] 4 NOS 1299.34 5197.36 Bangalore ACC Duty
10 15-Sep-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X [FOR LAB PURPOSE] 2 NOS 1288 2577 Bangalore ACC Duty
11 25-Aug-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I*6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 1 NOS 1491 1491 Bangalore ACC Duty
12 25-Aug-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I*6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 1 NOS 1489 1489 Bangalore ACC Duty
13 22-Jul-16 38220090 GERMANY MEDICAL REAGENT - 04-0412 HYPOCHLORITE SOLUTION (CESTAT FILE NO.S/9-MISC-20/13-GVC (PART)DT.4.3.14 OF WITHOUT LOADING 1 UNT 1131 1131 Chennai Air Cargo ACC Duty
14 24-Jun-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I*6X CONCENTRA TE MOLECULA[FOR LAB PURPOSE] 4 NOS 1293 5174 Bangalore ACC Duty
15 06-May-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1279 3836 Bangalore ACC Duty
16 30-Mar-16 38220090 CANADA 28130 (28013) 6X CRESOL-RED DNA LOADING DYE-5.0 X 1ML-5.0 X 1ML LIST 4 SR.NO.104.SOLUTION OF NUCLEOTIDES AND NUCLIOSIDES 1 PCS 990.19 990.19 Sahar Air Cargo ACC Duty
17 17-Mar-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 4 NOS 1296.42 5185.68 Bangalore ACC Duty
18 17-Mar-16 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1275.38 3826.15 Bangalore ACC Duty
19 09-Mar-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1257.46 3772.38 Bangalore ACC Duty
20 09-Mar-16 38220090 UNITED STATES DV4371 BROMOPHENOL BLUE LOADING SOLUTION 3ML (3 X 1ML) (LAB REAGENT FOR R&D PURPOSE) 1 PCS 270.93 270.93 Delhi Air Cargo ACC Duty
21 05-Mar-16 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION (FOR LAB PURPOSE) 3 NOS 1266.92 3800.77 Bangalore ACC Duty
22 02-Feb-16 38220090 SINGAPORE SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0 ML(CONSUMABLES USED TO RUN THE SAMPLES FIR ANALYSIS- FOR RESEARCH PURPOSE ONLY) .54 KGS 16804.19 9074.26 Chennai Air Cargo ACC Duty
23 11-Jan-16 34029099 JAPAN WASH SOLUTION NO. 9 (AA867899) 6 UNIT (CESTAT FILE NO: S/9-MISC-20/13-GVC (PART) DT.4.3.14 OF WITHOUT LOADING 3.36 KGS 16115.87 54149.32 Chennai Air Cargo ACC Duty
24 11-Jan-16 34029099 JAPAN WASH SOLUTION NO. 3 (BJ091126) 5 UNIT (CESTAT FILE NO: S/9-MISC-20/13-GVC (PART) DT.4.3.14 OF WITHOUT LOADING 2.85 KGS 20781.59 59227.53 Chennai Air Cargo ACC Duty
25 04-Jan-16 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1295.69 3887.07 Bangalore ACC Duty
26 07-Dec-15 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1200.69 3602.08 Bangalore ACC Duty
27 07-Dec-15 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION [FOR LAB PURPOSE] 4 NOS 1205.91 4823.64 Bangalore ACC Duty
28 28-Nov-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I*6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1217.06 3651.19 Bangalore ACC Duty
29 28-Oct-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I*6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1197.52 3592.57 Bangalore ACC Duty
30 30-Sep-15 38220090 UNITED STATES 608082 SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0ML (RESEARCH PURPOSE ONLY) 5 NOS 4111.33 20556.67 Delhi Air Cargo ACC Duty
31 23-Sep-15 38220090 UNITED STATES SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0 ML/ PRODUCT NO. 608082 ( FOR INSTRUMENTS SYSTEMS) 1 PCS 2835.1 2835.1 Delhi Air Cargo ACC Duty
32 11-Sep-15 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1196.58 3589.73 Bangalore ACC Duty
33 03-Sep-15 38220090 JAPAN PH STANDARD SOLUTION (PH-6.86) JCSS (MEDICAL REAGENTS)(CESTAT FILE NO.A/1352/13/CSTB/C-1 DT.5.6.13 OF WITHOUT LOADING)(L 8 UNT 1163.84 9310.69 Sahar Air Cargo ACC Duty
34 03-Sep-15 38220090 JAPAN PH STANDARD SOLUTION (PH-1.68) JCSS (MEDICAL REAGENTS)(CESTAT FILE NO.A/1352/13/CSTB/C-1 DT.5.6.13 OF WITHOUT LOADING)(L 16 UNT 1163.84 18621.38 Sahar Air Cargo ACC Duty
35 03-Sep-15 38220090 JAPAN PH STANDARD SOLUTION (PH-9.18) JCSS (MEDICAL REAGENTS)(CESTAT FILE NO.A/1352/13/CSTB/C-1 DT.5.6.13 OF WITHOUT LOADING)(L 8 UNT 1163.84 9310.69 Sahar Air Cargo ACC Duty
36 11-Aug-15 34029099 JAPAN WASH SOLUTION C-1 (66993061) 5 UNIT((CESTAT FILE NO:S/9-MISC-20/13-GVC(PART)DT:4.3.14 OF WITHOUT LOADING 2.71 KGS 12241.9 33175.55 Chennai Air Cargo ACC Duty
37 11-Aug-15 34029099 JAPAN WASH SOLUTION NO.3 (BJ091126) 5 UNIT ((CESTAT FILE NO:S/9-MISC-20/13-GVC(PART)DT:4.3.14 OF WITHOUT LOADING 2.71 KGS 20401.28 55287.47 Chennai Air Cargo ACC Duty
38 11-Aug-15 34029099 JAPAN WASH SOLUTION NO. 9 (AA867899) 5 UNIT ((CESTAT FILE NO:S/9-MISC-20/13-GVC(PART)DT:4.3.14 OF WITHOUT LOADING 2.71 KGS 15543.38 42122.57 Chennai Air Cargo ACC Duty
39 24-Jul-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA (FOR LAB PURPOSE) 3 NOS 1199.89 3599.67 Bangalore ACC Duty
40 14-Jul-15 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1213.37 3640.11 Bangalore ACC Duty
41 02-Jul-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1206.76 3620.27 Bangalore ACC Duty
42 24-Jun-15 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION [FOR LAB PURPOSE] 5 NOS 1189.04 5945.21 Bangalore ACC Duty
43 24-Jun-15 38220090 UNITED STATES G2526-5ML GEL LOADING SOLUTION [FOR LAB PURPOSE] 3 NOS 1196.09 3588.28 Bangalore ACC Duty
44 18-Jun-15 38220090 UNITED STATES SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0 ML (PRODUCT NO. 608082) .114 KGS 144562.89 16480.17 Chennai Air Cargo ACC Duty
45 08-Jun-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA - (FOR LAB PURPOSE) 4 NOS 1197.36 4789.44 Bangalore ACC Duty
46 03-Jun-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA 3 NOS 1189.95 3569.86 Bangalore ACC Duty
47 26-May-15 38220090 UNITED STATES DV4371 BROMOPHENOL BLUE LOADING SOLUTION 3ML 3X1ML (LAB REAGENT FOR R&D PURPOSE) 2 PCS 275.28 550.56 Delhi Air Cargo ACC Duty
48 22-May-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA [FOR LAB PURPOSE] 5 NOS 1193.37 5966.83 Bangalore ACC Duty
49 02-May-15 38220090 UNITED STATES G7654-5ML GEL LOADING SOLUTION TYPE I 6X CONCENTRA (FOR LAB PURPOSE) 3 NOS 1174.67 3524.02 Bangalore ACC Duty
50 27-Apr-15 38220090 UNITED STATES SAMPLE LOADING SOLUTION 6.0 ML (608082) (LABORATORY CHEMICAL) 18 KGS 445.06 8011.02 Chennai Air Cargo ACC Duty




service

Our Services

Eximpulse provides Export Import data on the value and quantity of merchandise exported and imported between various countries and its trading partners. We have one of the largest database in terms of both the number of countries included in its database and providing information about actual overseas importers and exporters. We are providing exim data from 60 countries according to bill of loading and Customs records. We process millions of data in a systematic manner and render them usable and practical for its members.

All Services

Shipment Manifest

100% Moneyback

Easy Payment Options

24x7 support

Import Data And Price Of Solution for Loading | www.eximpulse.com

Eximpulse Services will provide you the latest and relevant market intelligence reports of Solution for Loading Import Data.

You can use this Solution for Loading import data for multiple kinds of analysis; let’s say Import price, Quantity, market scenarios, Price trends, Duty optimization and many more.

Data post 2012 as per Notification No.18/2012 - Customs(N.T.) and does not have names of Indian companies and Foreign Companies.

sales@eximpulse.com
info@eximpulse.com
admin@eximpulse.com
+91 - 120 408 4957
+91 - 120 408 4958
+91 - 70650 11600