select /*+ index(customs_tariff_heading,description_of_goods) */ SQL_CALC_FOUND_ROWS id,port_or_country_of_origin as origin,description_of_goods,customs_tariff_heading,quantity,unit_quantity_code,value_of_goods_in_rupees,indian_Port,unit_value,date_format(file_date,'%d-%b-%y') as date_time from eximpuls_import.import_master where status='1' and match(description_of_goods)Against('+Opthalmic +Solution' IN BOOLEAN MODE) order by file_date desc limit 50 offset 0
India Import data of Opthalmic
India Import Data And Price Of Opthalmic Solution | www.eximpulse.com

124 Records in India Import Data

X
(success)
(success)
X
X

You can download upto 3000 records.

For download more records please Contact Admin

Sr. No. Date HS Code Country Description Quantity Unit Per Unit (INR) Value (INR) Port of Discharge Cus.Duty / CCR More Details
1 25-Nov-16 30043990 UNITED STATES ACUVAIL 0.45% 30X 0.4 ML KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% (PRE PACKAGES GOODS) 2624 NOS 396.93 1041553.82 Chennai Air Cargo ACC Duty
2 19-Nov-16 30049099 UNITED STATES OFLOXACIN OTIC SOLUTION 0.3% 5ML (OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING/RESEARCH PURPOSE) 144 NOS 10011.4 1441640.91 Delhi Air Cargo ACC Duty
3 15-Oct-16 30049099 UNITED STATES PHARMACEUTICAL FOR TEST AND ANALYSIS PURPOSE, MOXIFLOXACIN HYDROCHLORIDE OPTHALMIC SOLUTION 0.5% 3ML(TL/WZ/3685/16/3622) 48 VLS 11317.05 543218.4 Sahar Air Cargo ACC Duty
4 07-Oct-16 38220019 SINGAPORE BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION 0.03% TEST SOLUTION (BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION 0.03% TEST SOLUTION / NCV) 2 LTR 5001.98 10003.96 Sahar Air Cargo ACC Duty
5 07-Oct-16 38220019 SINGAPORE OLOPATADIN HYDROCHLORIDE OPTHALMIC SOOLUTION 0.1% TEST SOLUTION (OLOPATADIN HYDROCHLORIDE OPTHALMIC SOOLUTION 0.1% TEST 2 LTR 5001.98 10003.96 Sahar Air Cargo ACC Duty
6 15-Sep-16 30049099 UNITED STATES PAZEO OLOPATADINE HYDROCHLORIDE OPTHALMIC SOLUTION 0.7% 4MLBOTTLE 10 PAC 12213 122127 Hyderabad ACC Duty
7 27-Aug-16 30043990 UNITED STATES ACUVAIL 0.45% 30X 0.4 ML KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% (PRE PACKAGES GOODS) 6768 NOS 380 2573249 Chennai Air Cargo ACC Duty
8 27-Aug-16 30043990 UNITED STATES ACUVAIL 0.45% 30X 0.4 ML (SAMPLE) KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% 3200 NOS 428 1368063 Chennai Air Cargo ACC Duty
9 23-Aug-16 30049099 UNITED STATES OFLOXACIN OTIC SOLUTION SIZE: 10ML STRENGTH: 0.3% (OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING/RESEARCH PURPOSE) 96 NOS 18001 1728130 Delhi Air Cargo ACC Duty
10 22-Aug-16 29399900 BRAZIL PILOCARPINE HCL USP (RAW MATERIAL FOR OPTHALMIC SOLUTION) 6 KGS 386615 2319692 Delhi Air Cargo ACC Duty
11 22-Aug-16 29399900 BRAZIL PILOCARPINE HCL USP (RAW MATERIAL FOR OPTHALMIC SOLUTION) 10 KGS 386615 3866154 Delhi Air Cargo ACC Duty
12 10-Aug-16 30049099 UNITED STATES BIMATOPROST 0.3MG/ML 5ML OPTHALMIC SOLUTION VIALS(1'S) (R&D PURPOSE NOT FOR SALE) 25 NOS 14868 371700 Chennai Air Cargo ACC Duty
13 23-Jul-16 30041090 UNITED STATES DORZOLAMIDE HYDROCHLORIDE-TIMOLOL MALEATE OPTHALMIC SOLUTION(2%&5%)(COSOPT PF)(QTY: 9NOS,SIZE: 60S, PRICE:USD 143 EACH) .1 KGS 906419 90642 Hyderabad ACC Duty
14 15-Jul-16 29399900 CHINA TOBRAMYCIN SULPHATE USP (RAW MATERIAL FOR THE MFR. OF OPTHALMIC SOLUTION) 4 KGS 119166 476663 Delhi Air Cargo ACC Duty
15 12-Jul-16 30049099 UNITED KINGDOM TAFLUPROST 15 MICROGRAM/ML 0.3ML OPTHALMIC SOLUTION VIALS(PACK SIZE 30x0.3ML) (R&D PURPOSE NOT FOR SALE) 34 PAC 9336 317412 Chennai Air Cargo ACC Duty
16 04-Jul-16 30049099 UNITED STATES KETOROLAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.4% (5ML)(ACULAR) 72 NOS 18838 1356369 Chennai Air Cargo ACC Duty
17 24-Jun-16 30049099 DENMARK PHARMACEUTICAL TRAVOPROST OPTHALMIC SOLUTION 0.003% (2.5ML VIALS) IZBA 0.003% (30MCG/ML) 2.5ML OPTHALMIC SOLUTION INN:TR 33 NOS 74495 2458333 Sahar Air Cargo ACC Duty
18 18-Jun-16 30043990 UNITED STATES ACUVAIL 0.45% 30X 0.4 ML KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% (PRE PACKAGES GOODS) 841 NOS 383 322437 Chennai Air Cargo ACC Duty
19 18-Jun-16 30043990 UNITED STATES ACUVAIL 0.45% 30X 0.4 ML KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% (PRE PACKAGES GOODS) 2711 NOS 383 1039390 Chennai Air Cargo ACC Duty
20 16-Jun-16 30041090 UNITED STATES BRIMONIDINE TARTRATE OPTHALMIC SOLUTION 0.1%W/V (ALPHAGAN P)5.0ML LDPE CONTAINER (QTY:25NOS, PRICE:USD125 EACH) .1 KGS 2199156 219916 Hyderabad ACC Duty
21 16-Jun-16 30041090 UNITED STATES BRIMONIDINE TARTRATE OPTHALMIC SOLUTION 0.15%W/V (ALPHAGAN P) 15.0ML LDPE CONTAINER (QTY:50NOS, PRICE:USD130 EACH) .1 KGS 4574244 457424 Hyderabad ACC Duty
22 16-Jun-16 30041090 UNITED STATES OLOPATADINE HCL OPTHALMIC SOLUTION 0.7% (PAZEO) 2.5ML LDPE CONTAINER(QTY:50NOS, PRICE:USD155 EACH) .1 KGS 5453906 545391 Hyderabad ACC Duty
23 15-Jun-16 30049099 GERMANY BRINZOLAMIDE 10MG/ML AND TIMOLOL MALEATE-SUSPENSION 5MG/ML5ML OPTHALMIC SOLUTION VIALS (R&D PURPOSE NOT FOR SALE) 75 NOS 2746 205974 Chennai Air Cargo ACC Duty
24 15-Jun-16 30049099 GERMANY BRIMONIDINE TARTRATE 2MG/ML AND TIMOLOL MALEATE SOLUTION5MG/ML 5ML OPTHALMIC SOLUTION VIALS(R&D PURPOSE NOT FOR SALE 75 NOS 3834 287547 Chennai Air Cargo ACC Duty
25 15-Jun-16 30049099 GERMANY TRAVOPROST 40 MICROGRAMS/ML AND TIMOLOL MALEATE+5MG/ML2.5ML OPTHALMIC SOLUTION VIALS(R&D PURPOSE NOT FOR SALE) 85 NOS 2746 233437 Chennai Air Cargo ACC Duty
26 15-Jun-16 30049099 GERMANY BIMATOPROST SOLUTION-0.3MG/ML 0.4ML OPTHALMIC SOLUTIONVIALS (R&D PURPOSE NOT FOR SALE) 27 NOS 2771 74817 Chennai Air Cargo ACC Duty
27 14-Jun-16 30049099 UNITED STATES BIMATOPROST 0.03% 2.5ML OPTHALMIC SOLUTION VIALS(R&D PURPOSE NOT FOR SALE) 50 NOS 7819 390932 Chennai Air Cargo ACC Duty
28 14-Jun-16 30049099 UNITED STATES BIMATOPROST 0.03% 10ML OPTHALMIC SOLUTION VIALS(R&D PURPOSE NOT FOR SALE) 13 NOS 22610 293932 Chennai Air Cargo ACC Duty
29 13-Jun-16 30043990 UNITED STATES KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% (ACUVAIL 0.45% 30X 0.4 ML)(PRE PACKAGES GOODS) 3648 NOS 382 1392715 Chennai Air Cargo ACC Duty
30 01-Jun-16 29419090 CHINA TOBRAMYCIN (RAW MATERIAL OF OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING) 2.99 KGS 106532 318532 Delhi Air Cargo ACC Duty
31 01-Jun-16 29419090 CHINA TOBRAMYCIN (RAW MATERIAL OF OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING) 2.01 KGS 106532 214130 Delhi Air Cargo ACC Duty
32 25-May-16 30049099 UNITED STATES BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION 0.01% (7.5ML)(LUMIGAN) 26 NOS 35877 932810 Chennai Air Cargo ACC Duty
33 24-May-16 29332990 SPAIN BRIMONIDINE TARTRATE (RAW MATERIAL OF OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING) .1 KGS 1695538 169554 Delhi Air Cargo ACC Duty
34 10-May-16 29332990 SPAIN BRIMONIDINE TARTRATE (RAW MATERIAL OF OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING) .3 KGS 1695538 508661 Delhi Air Cargo ACC Duty
35 04-May-16 30043990 UNITED STATES ACUVAIL 0.45% 30X0.4 ML (KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45%) (SAMPLE) 4320 NOS 429 1851851 Chennai Air Cargo ACC Duty
36 26-Apr-16 29372200 SPAIN LOTEPREDNOL ETABONATE MICRONIZED (RAW MATERIAL OF OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING PURPOSE) .2 KGS 1081104 216221 Delhi Air Cargo ACC Duty
37 26-Apr-16 29372200 SPAIN LOTEPREDNOL ETABONATE MICRONIZED STERILE (RAW MATERIAL OF OPTHALMIC SOLUTION FOR TESTING PURPOSE) .2 KGS 2364915 472983 Delhi Air Cargo ACC Duty
38 31-Mar-16 30041090 UNITED STATES LATANOPROST OPTHALMIC SOLUTION 0.005%(XALATAN)2.5ML FILL(QTY:30 NOS,PRICE USD 137.423/PACK) .1 KGS 2882633.9 288263.39 Hyderabad ACC Duty
39 30-Mar-16 30049099 UNITED STATES MEDICINE VIGAMOX MOXIFLOXACIN HYDROCHLORIDE OPTHALMIC SOLUTION 0.5 % 60 BTL 2795.15 167708.89 Sahar Air Cargo ACC Duty
40 29-Mar-16 30049099 UNITED STATES LUMIGAN (BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION )0.01% 2.5ML ( PAC SIZE 1s ) TESTING PURPOSE ONLY 10 PAC 11374.48 113744.78 Sahar Air Cargo ACC Duty
41 29-Mar-16 30049099 UNITED STATES LUMIGAN (BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION )0.01% 2.5ML ( PAC SIZE 1s ) TESTING PURPOSE ONLY 10 PAC 11374.48 113744.78 Sahar Air Cargo ACC Duty
42 29-Mar-16 30049099 UNITED STATES LUMIGAN (BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION )0.01% 5ML ( PAC SIZE 1s ) TESTING PURPOSE ONLY 17 PAC 21836.19 371215.22 Sahar Air Cargo ACC Duty
43 29-Mar-16 30049099 UNITED STATES LUMIGAN (BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION )0.01% 7.5ML ( PAC SIZE 1s ) TESTING PURPOSE ONLY 10 PAC 32648.97 326489.65 Sahar Air Cargo ACC Duty
44 24-Mar-16 30041090 UNITED STATES BROMFENAC OPTHALMIC SOLUTION 0.07%)(PROLENSA)( QTY: 27PACKS,PACKSIZE: 3ML,PRICE: $ 224.19/PACK) .1 KGS 4184424.7 418442.47 Hyderabad ACC Duty
45 23-Mar-16 30049099 UNITED STATES BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION 0.01%(7.5 ML) (LUMIGAN) 26 NOS 35560.99 924585.71 Chennai Air Cargo ACC Duty
46 11-Mar-16 30043990 UNITED STATES KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% (ACUVAIL 0.45% 30X0.4 ML )(PRE PACKAGES GOODS) 7679 NOS 384.29 2950998.82 Chennai Air Cargo ACC Duty
47 04-Mar-16 30049099 UNITED STATES NEPAFENAC (ILEVRO) OPTHALMIC SOLUTION 0.3% (30 PACKS X 1 VIAL=30 VIALS) 8.666666 KGS 61742.43 535101.03 Hyderabad ACC Duty
48 15-Feb-16 30049099 UNITED STATES BIMATOPROST OPTHALMIC SOLUTION 0.01% (7.5ML) (LUMIGAN) 26 NOS 36088.21 938293.43 Chennai Air Cargo ACC Duty
49 08-Feb-16 30049099 UNITED STATES PAZEO (OLOPATADINE HYDROCHLORIDE) OPTHALMIC SOLUTION 0.7 - STRENGTH - 0.7% - MFR - ALCON LABORATORIES. NDC # 0065-4273- 15 BTL 11499.77 172496.49 Ahemdabad Air ACC Duty
50 27-Jan-16 30043990 UNITED STATES KETORALAC TROMETHAMINE OPTHALMIC SOLUTION 0.45% ACUVAIL 0.45% 30X0.4 ML (PRE PACKAGES GOODS) 11532 NOS 395.85 4564953.15 Chennai Air Cargo ACC Duty




service

Our Services

Eximpulse provides Export Import data on the value and quantity of merchandise exported and imported between various countries and its trading partners. We have one of the largest database in terms of both the number of countries included in its database and providing information about actual overseas importers and exporters. We are providing exim data from 60 countries according to bill of loading and Customs records. We process millions of data in a systematic manner and render them usable and practical for its members.

All Services

Shipment Manifest

100% Moneyback

Easy Payment Options

24x7 support

Import Data And Price Of Opthalmic Solution | www.eximpulse.com

Eximpulse Services will provide you the latest and relevant market intelligence reports of Opthalmic Solution Import Data.

You can use this Opthalmic Solution import data for multiple kinds of analysis; let’s say Import price, Quantity, market scenarios, Price trends, Duty optimization and many more.

Data post 2012 as per Notification No.18/2012 - Customs(N.T.) and does not have names of Indian companies and Foreign Companies.

sales@eximpulse.com
info@eximpulse.com
admin@eximpulse.com
+91 - 120 408 4957
+91 - 120 408 4958
+91 - 70650 11600