Example - Mobile, Calculator, Rice, Clothes etc.
Example - 71131910
Select Import or Export
X
(success)
(success)
X
X

You can download upto 3000 records.

For download more records please Contact Admin

Sr. No. Date HS Code Country Description Quantity Unit Per Unit (INR) Value (INR) Port of Discharge Cus.Duty / CCR More Details
1 02-Jul-16 38220090 UNITED STATES Levalbuterol Related Compound D 1 NOS 6384 6384 Hyderabad ACC Duty More
2 02-Jul-16 38220090 UNITED STATES Levalbuterol Related Compound D (30 mg) 1 NOS 49749 49749 Hyderabad ACC Duty More
3 02-Jul-16 38220090 UNITED STATES Levalbuterol Related Compound C (30 mg) 1 NOS 49749 49749 Hyderabad ACC Duty More
4 03-May-16 30044090 UNITED STATES XOPENEX HFA (LEVALBUTEROL TARTRATE) INHALATION AEROSOL,45 MCG/ACTUATION 15G PER CANISTER 200 METERED INHALATIONS (970 CA 970 NOS 4416 4283446 Sahar Air Cargo ACC Duty More
5 03-May-16 30044090 UNITED STATES XOPENEX HFA (LEVALBUTEROL TARTRATE) INHALATION AEROSOL,45 MCG/ACTUATION 15G PER CANISTER 200 METERED INHALATIONS (110 CA 110 NOS 4416 485752 Sahar Air Cargo ACC Duty More
6 03-May-16 30044090 UNITED STATES XOPENEX HFA (LEVALBUTEROL TARTRATE) INHALATION AEROSOL,45 MCG/ACTUATION 15G PER CANISTER 200 METERED INHALATIONS (110 CA 110 NOS 4416 485752 Sahar Air Cargo ACC Duty More
7 26-Apr-16 30044090 UNITED STATES XOPENEX HFA (LEVALBUTEROL TARTRATE) INHALATION AEROSOL,45 MCG/ACTUATION 15G PER CANISTER 200 METERED INHALATIONS (575 CA 575 NOS 4424 2543893 Sahar Air Cargo ACC Duty More
8 26-Apr-16 30044090 UNITED STATES XOPENEX HFA (LEVALBUTEROL TARTRATE) INHALATION AEROSOL,45 MCG/ACTUATION 15G PER CANISTER 200 METERED INHALATIONS (195 CA 195 NOS 4877 950973 Sahar Air Cargo ACC Duty More
9 08-Mar-16 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HYDROCHLORIDE INHALATION SOLUTION 1.25MG/0.5ML(0.5ML)(QTY:3PACKS, PACK SIZE: 30S, PRICE: USD 196.845/PACK) .1 KGS 426836.8 42683.68 Hyderabad ACC Duty More
10 08-Mar-16 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HYDROCHLORIDE INHALATION SOLUTION 1.25MG/0.5ML(0.5ML)(QTY:1PACKS, PACK SIZE: 20S, PRICE: USD 58.40/PACK) .1 KGS 42210.9 4221.09 Hyderabad ACC Duty More
11 08-Feb-16 30044090 UNITED STATES XOPENEX HFA (LEVALBUTEROL TARTARATE)INHALATION AEROSOL 45 MCG/ACTUATION 200 METERED INHALATIONS (FOR R&D PURPOSE ONLY) 20 CAN 6105.96 122119.1 Sahar Air Cargo ACC Duty More
12 21-Jan-16 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND C (30 MG) 1 NOS 48752.61 48752.61 Hyderabad ACC Duty More
13 21-Jan-16 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND E (30 MG) 1 NOS 48752.61 48752.61 Hyderabad ACC Duty More
14 31-Dec-15 30041090 UNITED STATES XOPENEX 1.25 MG/0.5ML(LEVALBUTEROL HCL INHALATION SOLUTION)(QTY; 1PACK, PACK SIZE 5 NOS,PRICE: USD 14.60/PACK) .1 KGS 159980.5 15998.05 Hyderabad ACC Duty More
15 26-Dec-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND D (30 MG) 1 NOS 47968.14 47968.14 Hyderabad ACC Duty More
16 09-Nov-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND D (30 MG) 1 NOS 46389.1 46389.1 Hyderabad ACC Duty More
17 20-Aug-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HYDROCHLORIDE (200 MG) 2 NOS 14173.9 28347.8 Hyderabad ACC Duty More
18 20-Aug-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND B (20 MG) 1 NOS 44235.76 44235.76 Hyderabad ACC Duty More
19 20-Aug-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND C (30 MG) 1 NOS 44235.76 44235.76 Hyderabad ACC Duty More
20 20-Aug-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND D (30 MG) 1 NOS 44235.76 44235.76 Hyderabad ACC Duty More
21 20-Aug-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND E (30 MG) 1 NOS 44235.76 44235.76 Hyderabad ACC Duty More
22 20-Aug-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND F (30 MG) 1 NOS 44235.76 44235.76 Hyderabad ACC Duty More
23 20-Aug-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND H (10 MG) 1 NOS 44235.76 44235.76 Hyderabad ACC Duty More
24 09-Jun-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND C (30 MG) 1 NOS 44656.38 44656.38 Hyderabad ACC Duty More
25 09-Jun-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND E (30 MG) 1 NOS 44656.38 44656.38 Hyderabad ACC Duty More
26 09-Jun-15 38220090 UNITED STATES LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND H (10 MG) 1 NOS 44656.38 44656.38 Hyderabad ACC Duty More
27 08-Jun-15 29225090 UNITED STATES SML0138-10MG LEVALBUTEROL HYDROCHLORIDE - (ORGANIC CHEMICAL) 1 NOS 4668.29 4668.29 Bangalore ACC Duty More
28 23-May-15 38220019 UNITED STATES (ALL IMPURITY STANDARDS) LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND C (30MG) (1 NO) 30 MGS 1497.9 44936.86 Hyderabad ACC Duty More
29 23-May-15 38220019 UNITED STATES (ALL IMPURITY STANDARDS) LEVALBUTEROL RELATED COMPOUND D (30MG) (1 NO) 30 MGS 1497.9 44936.86 Hyderabad ACC Duty More
30 06-Mar-15 30049079 UNITED STATES FREE DONATED MEDICAL SUPPLIES, AZITHROMYCIN,SULFAMETHOXAZOLE,LEVALBUTEROL AS PER PACKING LIST 14095 KGS 69.65 981781.59 Chennai Air Cargo ACC Duty More
31 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HCL SOLUTION 0.31MG (QTY: 1PACK, PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 167.54/PACK) .2 KGS 53327.6 10665.52 Hyderabad ACC Duty More
32 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HCL SOLUTION 0.63MG (QTY: 1PACK, PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 167.54/PACK) .2 KGS 53327.6 10665.52 Hyderabad ACC Duty More
33 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HCL SOLUTION 1.25MG (QTY: 1PACK, PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 167.54/PACK) .2 KGS 53327.6 10665.52 Hyderabad ACC Duty More
34 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES XOPENEX VIAL (LEVALBUTEROL HCL) 0.31MG/3ML (QTY: 4PACKS,PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 169.27/PACK) .2 KGS 215513.05 43102.61 Hyderabad ACC Duty More
35 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES XOPENEX VIAL (LEVALBUTEROL HCL) 0.63MG/3ML (QTY: 3PACKS,PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 169.27/PACK) .2 KGS 161634.8 32326.96 Hyderabad ACC Duty More
36 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES XOPENEX VIAL (LEVALBUTEROL HCL) 1.25MG/3ML (QTY: 3PACKS,PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 169.27/PACK) .2 KGS 161634.8 32326.96 Hyderabad ACC Duty More
37 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES XOPENEX VIAL (LEVALBUTEROL HCL) 1.25MG/0.5ML (QTY: 9PACKS,PACKSIZE: 30X0.5ML, PRICE: 211.58556/PACK) .2 KGS 606124.85 121224.97 Hyderabad ACC Duty More
38 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HCL SOLUTION 0.63MG (QTY: 1PACK, PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 151.54/PACK) .2 KGS 48234.85 9646.97 Hyderabad ACC Duty More
39 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HCL SOLUTION 0.63MG (QTY: 1PACK, PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 151.54/PACK) .2 KGS 48234.85 9646.97 Hyderabad ACC Duty More
40 12-Mar-14 30041090 UNITED STATES LEVALBUTEROL HCL SOLUTION 0.31MG (QTY: 1PACK, PACKSIZE: 24X3ML, PRICE: 151.54/PACK) .2 KGS 48234.85 9646.97 Hyderabad ACC Duty More

Import Data and Price of Levalbuterol HCl

Import Data And Price Of Levalbuterol HCl | www.eximpulse.com

Eximpulse Services will provide you the latest and relevant market intelligence reports of Levalbuterol HCl Import Data.

You can find live data of maximum number of ports of India which is based on updated shipment data of Indian Customs. Only previous two days data will be seen on website.

You can use this Levalbuterol HCl import data for multiple kinds of analysis; let’s say Import price, Quantity, market scenarios, Price trends, Duty optimization and many more. You can go through some of the sample shipment records for Levalbuterol HCl import data mentioned above. Here on Eximpulse Services you will get all kind of free sample as well as detailed reports of Export/ Import data as per your requirement. To get in touch for any kind of enquiry related to free sample or detailed report contact on +91-120-408-4957, +91-120-408-4958,+91-120-428-4019.

Data post 2012 as per Notification No.18/2012 - Customs(N.T.) and does not have names of Indian companies and Foreign Companies.