Data updated as on ( 26-Nov-2016 )
Example - Mobile, Calculator, Rice, Clothes etc.
Example - 71131910
Select Import or Export
X
(success)
(success)
X
X

You can download upto 3000 records. For download more records please

Contact Admin

Sr. No. Date HS Code Country Description Port Of Destination Quantity (INR) Unit Value (INR) Per Unit (INR) Port Of Loading HS-CCR More Details
1 22-Nov-16 30049099 LIBYAN ARAB REPUBLIC SODIUM CHLORIDE SOLUTION 0.9% 15ML (SALINE NASAL DROPS) Tobruk 36960 NOS 376142.95 10.18 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
2 22-Nov-16 30049099 LIBYAN ARAB REPUBLIC FREE OF COST N.C.V. VALUE DECALRED FOR C.P. ONLY - SODIUM CHLORIDE SOLUTION 0.9%15ML (SALINE NASAL DROPS) (QTY 9240) Tobruk 1 NOS 0 0 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
3 26-Oct-16 38220090 PORTUGAL DIAGNOSTIC REAGENTS : SALINE SOLUTION LAGOS 2 NOS 3238.58 1619.29 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
4 26-Oct-16 38220090 PORTUGAL DIAGNOSTIC REAGENTS : SALINE SOLUTION LAGOS 2 NOS 3238.54 1619.27 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
5 25-Oct-16 38220090 PORTUGAL DIAGNOSTIC REAGENTS : SALINE SOLUTION LAGOS 1 NOS 1619.29 1619.29 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
6 22-Oct-16 38220090 PORTUGAL DIAGNOSTIC REAGENTS : SALINE SOLUTION-BIOMERIEUX LAGOS 2 NOS 3299.27 1649.64 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
7 14-Oct-16 30049099 PAPUA NEW GUINEA OTRINOZ SALINE NASAL SPRAY[SODIUM CHLORIDE 0.74%W/V,BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02% V/V] [PACK SIZE: 72 X 10ML] PORT MORESBY 72 NOS 2510.94 34.87 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
8 14-Oct-16 38220090 PORTUGAL DIAGNOSTIC REAGENTS : SALINE SOLUTION LAGOS 2 NOS 3252.33 1626.16 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
9 07-Oct-16 30049099 SOUTH AFRICA CLEARNOZ, SALINE NASAL SOLUTION, BATCH-F450035, M. DT. 01-12-2015,E.DT.01-11-2017 PACKING- 1X20ML CAPE TOWN 2 PAC 198.15 99.08 Ahemdabad Air ACC HS-CCR More
10 01-Oct-16 56013000 UNITED STATES HOUSEHOLD DUST IN SALINE SOLUTION-SAMPLES FOR ANALYSIS (NON-HAZARDOUS,NON-PATHOGENIC,NON-INFECTIOUS,FOR MEDICAL RE NEW YORK 55 NOS 660.5 12.01 Bangalore ACC HS-CCR More
11 28-Sep-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE CHEMMART SALINE NASALSPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML (0.704% W/V) M912344 (1X30ML) Sydney 7830 PAC 756856.39 96.66 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
12 24-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 429940 PCS 7476656.6 17.39 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
13 23-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 112500 PCS 1956375 17.39 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
14 23-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 562500 PCS 9781875 17.39 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
15 20-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 468910 PCS 8112143 17.3 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
16 17-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 562500 PCS 9731250 17.3 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
17 16-Sep-16 28401900 CANADA SALINE SOLUTION, BATCH# LXE 160812 , MFG# 08/2016, EXP# 07/2018 (QTY IN BOTTLES) TORONTO 108 NOS 5223.45 48.37 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
18 16-Sep-16 28401900 CANADA SALINE SOLUTION, BATCH# LXE 160811 , MFG# 08/2016, EXP# 07/2018 (QTY IN BOTTLES) TORONTO 109 NOS 5271.81 48.37 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
19 16-Sep-16 28401900 CANADA SALINE SOLUTION, BATCH# LXE 160810 , MFG# 08/2016, EXP# 07/2018 TORONTO 1 NOS 2036.43 2036.43 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
20 16-Sep-16 28401900 CANADA SALINE SOLUTION, BATCH# LXE 160810 , MFG# 08/2016, EXP# 07/2018 (QTY IN BOTTLES) TORONTO 109 NOS 5271.81 48.37 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
21 25-Aug-16 30049099 UNITED KINGDOM SALINE SOLUTION NASAL DROPS 10ML Felixstowe 9000 PAC 77278.43 8.59 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
22 08-Aug-16 30049099 BAHRAIN GULF SALINE (SOLUTION FOR NEBULIZATION)2 ML , BATCH NO:16073801, MFG DATE: JULY-16, EXP DATE: JUNE-19 BAHRAIN 5000 CTN 265800 53.16 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
23 29-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6349057.35 21.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
24 26-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6349057.35 21.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
25 26-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6414332.1 21.38 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
26 22-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6414332.1 21.38 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
27 22-Jul-16 30049099 BAHRAIN BRE SALINE (Sodium Chloride Solution BP 0.9%w/v) 2.5 ml Vials Each 10 vials packaged in unit carton Bahrain 9600 NOS 440561 45.89 Tuglakabad ICD HS-CCR More
28 18-Jul-16 30049099 UNITED KINGDOM HARMLESS PHARMACEUTICAL PRODUCT SALINE SOLUTION NASAL DROPS 10ML B.NO. 6013E LONDON METROPOLITAN 375 NOS 0 0 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
29 18-Jul-16 30049099 UNITED KINGDOM HARMLESS PHARMACEUTICAL PRODUCT SALINE SOLUTION NASAL DROPS 10ML B.NO. ND6012E,6013E, 6013E LONDON METROPOLITAN 49625 NOS 389233.75 7.84 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
30 16-Jul-16 30049099 TURKEY STERILE SALINE SOLUTION (BABY DROPS 5ML)(BATCH NO: SB16001 / MFG & EXP : MAY-16 & NOV-19) Ambarli 476400 NOS 792610.55 1.66 Ludhiana ICD HS-CCR More
31 16-Jul-16 30049099 TURKEY STERILE SALINE SOLUTION (BABY DROPS 5 ML) (BATCH NO: SB16002 /MFG & EXP : MAY-16 & NOV-19) Ambarli 477600 NOS 794606.95 1.66 Ludhiana ICD HS-CCR More
32 13-Jul-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE TERRY WHITE CHEMISTS SALINE NASAL SPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML (0.704% W/V) Sydney 7848 PAC 765180 97.5 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
33 09-Jul-16 30049059 CANADA HARMLESS MEDICINES PHARMACY CHOICE SALINE NASAL SPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040 MG/ML (0.704% W/V) ) M91237 Sydney 7854 PAC 760740.37 96.86 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
34 07-Jul-16 30049099 UNITED STATES NCV:MONO DOSE SALINE SOLUTION [FIRST AIDKIT SAMPLES FOR UNHCR TENDER PARTICIPATION TENDER NO. ITB/2016/765] [VALUE DECL GENEVA 10 NOS 99.83 9.98 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
35 04-Jul-16 30042099 MADAGASCAR BSS:BALANCE SALINE SOLUTION (BIG BOTTLE) ANTANANARIVO 190 PCS 89001.91 468.43 Chennai Air Cargo ACC HS-CCR More
36 14-Jun-16 30042099 GERMANY ISOTONIC SALINE SOLUTION FRESENIUS 500MLFFX 1 X 20 BAGS( BATCH NUMBER-82KE653601 - 603 MFG DT MAY 2016 EXP DT APR 2019) Hamburg 55200 NOS 3814264.8 69.1 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
37 23-May-16 38220090 PORTUGAL DIAGNOSTIC REAGENTS : SALINE SOLUTION LAGOS 7 NOS 11595.15 1656.45 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
38 25-Apr-16 30049099 UNITED KINGDOM HARMLESS PHARMA PRODUCT:SALINE SOLUTION NASAL EYE DROP10ML LONDON - HEATHROW 24000 NOS 203472.01 8.48 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
39 20-Apr-16 38220090 PORTUGAL DIAGNOSTIC REAGENTS : SALINE SOLUTION LAGOS 2 NOS 3454.5 1727.25 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
40 20-Apr-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE TERRY WHITE CHEMISTS SALINE NASAL SPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML ( 0.704% W/V) Sydney 7632 PAC 758620.8 99.4 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
41 13-Apr-16 30041090 MALDIVES NASOCLEAR 20ML SALINE NASAL SOLUTION MALE 600 NOS 15599.69 26 Chennai Air Cargo ACC HS-CCR More
42 30-Mar-16 30049099 BAHRAIN MINI SALINE (SOLUTION FOR NEBULIZATION ) 2ML BATCH NO: 1642003 MFG DT:MARCH 2016 EXP.DT. FEB2019 BAHRAIN 50160 PCS 283103.04 5.64 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
43 05-Mar-16 30049099 UNITED KINGDOM HARMLESS PHARMA PRODUCT:SALINE SOLUTION NASAL EYE DROP10ML LONDON HEATHROW 960 NOS 11702.88 12.19 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More
44 29-Feb-16 30049099 UNITED KINGDOM HARMLESS PHARMACEUTICAL PRODUCT - SALINE SOLUTION NASAL DROPS 10ML LONDON HEATHROW 20000 NOS 174149.98 8.71 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
45 17-Feb-16 33079020 GERMANY SALINE SOLUTION FOR SOFT CONTACT LENSES-LEXXOO KOMFORT SALINE SOLUTION 360ML Hamburg 3072 NOS 192986.63 62.82 Bangalore ICD HS-CCR More
46 17-Feb-16 30049099 UNITED STATES OTRIVIN SALINE NASAL SOLUTION - OTRIVINS (OTHER) GEORGETOWN 240 NOS 9705.56 40.44 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR More
47 27-Jan-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE TERRY WHITE CHEMISTS SALINE NASAL SPRAY ( SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML (0.704%W/V) Sydney 7854 PAC 727280.4 92.6 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
48 12-Jan-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE CHEMMART SALINE NASAL SPRAY ( SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML ( 0.704%W/V) ( 1x30ML ) Sydney 7860 PAC 763116.15 97.09 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR More
49 02-Jan-16 30049099 UNITED KINGDOM PHARMACEUTICAL PRODUCTS-STERILE SALINE PODS TOPICAL IRRIGATION SOLUTION-20 ML BRAND NAME:CLINIPODS Chigwell 475000 NOS 2641494 5.56 Ahemdabad ICD HS-CCR More
50 30-Dec-15 30049099 BAHRAIN MINI-SALINE (SOLUTION FOR NEBULIZATION)2ML,BATCH NO:1542008,MFG DT: DEC.2015,EXP.DT.NOV2018 BAHRAIN 50000 TBS 261490 5.23 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR More

Export Data and Price of Saline Solution

Export Data And Price Of Saline Solution | www.eximpulse.com

Eximpulse Services is the place where you can find the recent and updated Trade intelligence report of Saline Solution Export Data. Whole information is based on updated Export shipment data of Indian Customs. All the compilation is done on the basis of All India ports data and has been done on daily basis. This helps you to get all India Saline Solution Export data. You can find previous two days Saline Solution Export data on Eximpulse Services.

Saline Solution Export data can be useful in different kind of analysis such as: Export price, Quantity, market scenarios, Price trends, Duty optimization and many more.

Some Sample Shipment records for Saline Solution Export Data of India are mentioned above. Further for Free sample and pricing of detailed reports contact on sales@eximpulse.com

Data post 2012 as per Notification No.18/2012 - Customs(N.T.) and does not have names of Indian companies and Foreign Companies.