select /*+ index(customs_tariff_heading,description_of_goods,port_of_destination,country_code,indian_Port,unit_quantity_code,file_date) */ SQL_CALC_FOUND_ROWS id,port_of_destination as port_of_destination,description_of_goods,customs_tariff_heading,quantity,unit_quantity_code,country_code,value_of_goods_in_rupees,indian_Port,unit_value,date_format(file_date,'%d-%b-%y') as date_time from eximpuls_export.export_master where 1=1 and match(description_of_goods)Against('+SODIUM +CHLORIDE +SOLUTION' IN BOOLEAN MODE) order by sort_date desc limit 50 offset 0
India export data of SODIUM
India Export Data and Price of SODIUM CHLORIDE SOLUTION | www.eximpulse.com

145 Records in India Export Data

X
(success)
(success)
X
X

You can download upto 3000 records. For download more records please

Contact Admin

Sr. No. Date HS Code Country Description Port Of Destination Quantity (INR) Unit Value (INR) Per Unit (INR) Port Of Loading HS-CCR More Details
1 25-Nov-16 30049099 SOMAALIA CHLORHEXIDINE GLUCONATE,SODIUM FLUORIDEAND ZINC CHLORIDE SOLUTION (OROCOP) MOUTHWASH 100ML MOGADISCHU 125 NOS 6961.63 55.69 Ahemdabad Air ACC HS-CCR
2 22-Nov-16 30049099 LIBYAN ARAB REPUBLIC SODIUM CHLORIDE SOLUTION 0.9% 15ML (SALINE NASAL DROPS) Tobruk 36960 NOS 376142.95 10.18 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
3 22-Nov-16 30049099 LIBYAN ARAB REPUBLIC FREE OF COST N.C.V. VALUE DECALRED FOR C.P. ONLY - SODIUM CHLORIDE SOLUTION 0.9%15ML (SALINE NASAL DROPS) (QTY 9240) Tobruk 1 NOS 0 0 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
4 05-Nov-16 30049099 MALAWI SINAREST-S NASAL SOLUTION 15 ML (SODIUM CHLORIDE 0.74%W/V) (MFR. CENTAUR) LILONGWE 960 BTL 34795.17 36.24 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
5 29-Oct-16 28530099 THAILAND LABORATORY CHEMICALS : BUFFERED SODIUM CHLORIDE-PEPTONE SOLUTION PH 7.0,HARMONIZED (PACK SIZE: 500 GMS) BANGKOK 20 NOS 27453.95 1372.7 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
6 27-Oct-16 30049099 UNITED KINGDOM SODIUM CHLORIDE 0.9% W/V 20 ML,IRRIGATION SOLUTION PODS BATCH NO N16174 MFG DT09/2016 EXP DT:08/2019 LONDON METROPOLITAN 2304 BOX 436942.08 189.64 Delhi Air Cargo ACC HS-CCR
7 25-Oct-16 30049011 GAMBIA HARMLESS MEDICINES. SODIUM CROMOGLYCATE20 MG, BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.1 MG APPASAMY PHARMAALLER NIL EYE DR BANJUL 1540 NOS 31615.99 20.53 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
8 25-Oct-16 98020000 MALAWI Buffered sodium chloride - peptone solution ph 7 Blantyre 3 NOS 7578.52 2526.17 Chennai Sea HS-CCR
9 23-Oct-16 30045020 NEPAL MEDICAMENTS:- SODIUM CHLORIDE IRRIGATION SOLUTION IP (300ML BAG) 5I60493AUG-19 Birgunj 800 PCS 104000.01 130 Raxaul HS-CCR
10 17-Oct-16 30049099 HONG KONG FLAN-DX EYE/EAR DROPS 10ML OFLOXACIN 0.3%+DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE 0.1%+BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02% (AS P HONG KONG 1 NOS 65.8 65.8 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
11 17-Oct-16 30049099 HONG KONG FLAN-DX EYE/EAR DROPS 10ML OFLOXACIN 0.3%+DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE 0.1%+BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02% (AS P HONG KONG 600 NOS 3948.01 6.58 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
12 14-Oct-16 30049099 PAPUA NEW GUINEA OTRINOZ SALINE NASAL SPRAY[SODIUM CHLORIDE 0.74%W/V,BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02% V/V] [PACK SIZE: 72 X 10ML] PORT MORESBY 72 NOS 2510.94 34.87 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
13 08-Oct-16 30043990 NETHERLANDS SODIUM HYPO CHLORIDE SOLUTION ROTTERDAM 2 NOS 1954.26 977.13 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
14 28-Sep-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE CHEMMART SALINE NASALSPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML (0.704% W/V) M912344 (1X30ML) Sydney 7830 PAC 756856.39 96.66 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
15 27-Sep-16 30049099 BELGIUM GEMCITABINE 10MG/ML SOLUTION FOR INFUSION-120ML(GEMCITABINE HCL IN 0.9% SODIUM CHLORIDE INJECTION, 1200MG/120ML (10MG/ML BRUSSELS 2643 NOS 2683152.73 1015.19 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
16 24-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 429940 PCS 7476656.6 17.39 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
17 23-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 112500 PCS 1956375 17.39 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
18 23-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 562500 PCS 9781875 17.39 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
19 23-Sep-16 30049099 UNITED STATES SODIUM CHLORIDE INHALATION SOLUTION 0.9% W/V 2.5ML PACK OF 20 VIALS (REPLACEMENT GOODS) Southampton 13067 NOS 972200.83 74.4 Tuglakabad ICD HS-CCR
20 20-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 468910 PCS 8112143 17.3 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
21 20-Sep-16 30049099 NEW ZEALAND SODIUM CHLORIDE 0.9% IRRIGATION SOLUTION (30X30 ML PER BOX) TOTAL VIALS 50340 Auckland 1678 NOS 464855.74 277.03 Tuglakabad ICD HS-CCR
22 17-Sep-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 562500 PCS 9731250 17.3 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
23 15-Sep-16 30049099 SEYCHELLES SODIUM CHLORIDE OPTHALMIC SOLUTION 5% -10 ML. BRAND NAME : HYPERSOL-5 MAKE : JAWA MAHE ISLAND 150 BTL 25464.46 169.76 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
24 31-Aug-16 38210000 MALAYSIA LABORATORY CHEMICAL , BUFFERED SODIUM CHLORIDE PEPTONE SOLUTION PH 7.0 HARMONIZED , VALUE FOR CUSTOM PURPOSE Port Kelang 1 NOS 33.03 33.03 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
25 24-Aug-16 30045039 UNITED KINGDOM Sodium Chloride Irrigation Solution Pack size:20 ML Felixstowe 50112 PCS 310799.09 6.2 Tuglakabad ICD HS-CCR
26 18-Aug-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE PHARMACY CHOICE SALINENASAL SPRAY ( SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML ( 0.704%W/V)) M912379 Sydney 7854 PAC 758592.18 96.59 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
27 12-Aug-16 30049099 BOLIVIA HIPERBOZ (SODIUM CHLORIDE OPTHALMIC SOLUTION) (PACK SIZE: 5 ML BOTTLE) LAPAZ 5050 BTL 133288.9 26.39 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
28 11-Aug-16 30049099 TURKEY MEDICINES - SODIUM CHLORIDE SOLUTION BP0.9% W/V -15ML NASAL DROPS (BRUZOLINSALINE PEDIATRIC NASAL DROPS) Mersin 24950 NOS 329589.67 13.21 Tuglakabad ICD HS-CCR
29 10-Aug-16 30049099 YEMEN, DEMOCRATIC EZIVAC ENEMA - 30'ML (EXPORT) SOLUTION OFGLYCERIN & SODIUM CHLORIDE Aden 1486 NOS 0 0 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
30 10-Aug-16 30049099 YEMEN, DEMOCRATIC EZIVAC ENEMA - 30'ML (EXPORT) SOLUTION OFGLYCERIN & SODIUM CHLORIDE Aden 38114 NOS 463207.4 12.15 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
31 05-Aug-16 30045039 UNITED KINGDOM SODIUM CHLORIDE INHALATION SOLUTION 2.5ML Felixstowe 9646 PAC 2135292.85 221.37 Tuglakabad ICD HS-CCR
32 29-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6349057.35 21.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
33 27-Jul-16 30049099 HONG KONG FLAN-DX EYE/EAR DROPS 10ML OFLOXACIN 0.3%+DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE 0.1%+BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02% (AS P HONG KONG 1 NOS 66.45 66.45 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
34 27-Jul-16 30049099 HONG KONG FLAN-DX EYE/EAR DROPS 10ML OFLOXACIN 0.3%+DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE 0.1%+BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02% (AS P HONG KONG 600 NOS 3987 6.64 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
35 26-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6349057.35 21.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
36 26-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6414332.1 21.38 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
37 22-Jul-16 30049099 IRAN Sodium Chloride I.P. 500 ML Solution (0.9%) Normal Saline 500 ML Solution. Sodium Chloride IP 0.9 G. Water for Injcetion Bandar Abbas 300000 PCS 6414332.1 21.38 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
38 22-Jul-16 30049099 BAHRAIN BRE SALINE (Sodium Chloride Solution BP 0.9%w/v) 2.5 ml Vials Each 10 vials packaged in unit carton Bahrain 9600 NOS 440561 45.89 Tuglakabad ICD HS-CCR
39 13-Jul-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE TERRY WHITE CHEMISTS SALINE NASAL SPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML (0.704% W/V) Sydney 7848 PAC 765180 97.5 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
40 09-Jul-16 30049059 CANADA HARMLESS MEDICINES PHARMACY CHOICE SALINE NASAL SPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040 MG/ML (0.704% W/V) ) M91237 Sydney 7854 PAC 760740.37 96.86 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
41 02-Jul-16 30041090 UNITED STATES PEG 3350, SODIUM BICARBONATE, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE FOR ORAL SOLUTION WITH LEMON FLAVOUR (AS PER INVOICE) Savannah 571 NOS 188292.67 329.76 Bangalore ICD HS-CCR
42 27-May-16 30049099 HONG KONG FLAN-DX EYE/EAR DROPS 10ML (OFLOXACIN 0.3%+DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE 0.1%+BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02%) (AS HONG KONG 600 NOS 3981 6.64 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
43 27-May-16 30049099 HONG KONG FLAN-DX EYE/EAR DROPS 10ML (OFLOXACIN 0.3%+DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE 0.1%+BENZALKONIUM CHLORIDE SOLUTION 0.02%)(AS HONG KONG 1 NOS 66.35 66.35 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
44 24-May-16 30045039 UNITED STATES SODIUM CHLORIDE INHALATION SOLUTION 2.5ML Southampton 24640 NOS 6049675.22 245.52 Tuglakabad ICD HS-CCR
45 21-May-16 30049099 BELGIUM GEMCITABINE 10MG/ML SOLUTION FOR INFUSION-180ML(GEMCITABINE HCL IN 0.9% SODIUM CHLORIDE INJECTION, 1800MG/180ML (10MG/ML BRUSSELS 2651 NOS 4017860.21 1515.6 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
46 21-May-16 30049099 BELGIUM GEMCITABINE 10MG/ML SOLUTION FOR INFUSION-200ML(GEMCITABINE HCL IN 0.9% SODIUM CHLORIDE INJECTION, 2000MG/200ML (10MG/ML BRUSSELS 2360 NOS 3897197.54 1651.35 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
47 21-May-16 30049099 BELGIUM GEMCITABINE 10MG/ML SOLUTION FOR INFUSION-160ML(GEMCITABINE HCL IN 0.9% SODIUM CHLORIDE INJECTION, 1600MG/160ML (10MG/ML BRUSSELS 2448 NOS 3452983.38 1410.53 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
48 07-May-16 30049099 MALAWI OTRIVIN S NASAL SOLUTION 10 ML. (SODIUM CHLORIDE 0.74% W/V)MAKE NOVARTIS LILONGWE 240 BTL 9482.4 39.51 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
49 22-Apr-16 30041090 UNITED STATES PEG 3350,SODIUM BICARBONATE, SODIUM CHLORIDE, POTASIUM CHLORIDE FOR ORAL SOLUTION WITH LEMON FLAVOUR (X1'S) Savannah 3985 NOS 944684.1 237.06 Bangalore ICD HS-CCR
50 20-Apr-16 30049099 CANADA HARMLESS MEDICINE TERRY WHITE CHEMISTS SALINE NASAL SPRAY (SODIUM CHLORIDE NASAL SOLUTION 7.040MG/ML ( 0.704% W/V) Sydney 7632 PAC 758620.8 99.4 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR




Imac

Our Services

Eximpulse provides Export Import data on the value and quantity of merchandise exported and imported between various countries and its trading partners. We have one of the largest database in terms of both the number of countries included in its database and providing information about actual overseas importers and exporters. We are providing exim data from 60 countries according to bill of loading and Customs records. We process millions of data in a systematic manner and render them usable and practical for its members.

All Services

Shipment Manifest

100% Moneyback

Easy Payment Options

24x7 support

Export Data And Price Of SODIUM CHLORIDE SOLUTION | www.eximpulse.com

Eximpulse Services is the place where you can find the recent and updated Trade intelligence report of SODIUM CHLORIDE SOLUTION Export Data. Some Sample Shipment records for SODIUM CHLORIDE SOLUTION Export Data of India are mentioned above. Further for Free sample and pricing of detailed reports contact on sales@eximpulse.com

Data post 2012 as per Notification No.18/2012 - Customs(N.T.) and does not have names of Indian companies and Foreign Companies.

sales@eximpulse.com
info@eximpulse.com
admin@eximpulse.com
+91 - 120 408 4957
+91 - 120 408 4958
+91 - 70650 11600