select /*+ index(customs_tariff_heading,description_of_goods,port_of_destination,country_code,indian_Port,unit_quantity_code,file_date) */ SQL_CALC_FOUND_ROWS id,port_of_destination as port_of_destination,description_of_goods,customs_tariff_heading,quantity,unit_quantity_code,country_code,value_of_goods_in_rupees,indian_Port,unit_value,date_format(file_date,'%d-%b-%y') as date_time from eximpuls_export.export_master where 1=1 and match(description_of_goods)Against('+CROSS +LINKING +AGENT +30 +10' IN BOOLEAN MODE) order by sort_date desc limit 50 offset 0
India export data of CROSS
India Export Data and Price of CROSS LINKING AGENT 30 10 | www.eximpulse.com

65 Records in India Export Data

X
(success)
(success)
X
X

You can download upto 3000 records. For download more records please

Contact Admin

Sr. No. Date HS Code Country Description Port Of Destination Quantity (INR) Unit Value (INR) Per Unit (INR) Port Of Loading HS-CCR More Details
1 25-Nov-16 28353900 SOUTH AFRICA BOND AID 250 (CROSS LINKING AGENT) Durban 6000 KGS 2149575.28 358.26 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
2 14-Oct-16 39079190 KENYA LIQUID RESIN: CROSS LINKING AGENT (SL 300) Mombasa 4200 KGS 685270.79 163.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
3 14-Oct-16 39079190 KENYA LIQUID RESIN: CROSS LINKING AGENT (SL 300H) Mombasa 2625 KGS 428294.15 163.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
4 14-Oct-16 39079190 KENYA LIQUID RESIN: CROSS LINKING AGENT (SB 100) Mombasa 4500 KGS 507386.84 112.75 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
5 14-Oct-16 39079190 KENYA LIQUID RESIN: CROSS LINKING AGENT (SB 100H) Mombasa 2250 KGS 388001.65 172.45 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
6 14-Oct-16 39079190 KENYA LIQUID RESIN: CROSS LINKING AGENT (HP 200) Mombasa 2100 KGS 348206.58 165.81 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
7 14-Oct-16 39079190 KENYA LIQUID RESIN: CROSS LINKING AGENT (HP 200H) Mombasa 420 KGS 72427.02 172.45 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
8 15-Sep-16 39089090 NIGERIA LIQUID AND SOLID RESIN / CROSS LINKING AGENT HI-AID 250 Apapa 1200 KGS 405143.83 337.62 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
9 03-Mar-16 29331990 BRAZIL FREE SAMPLE NCV TYZOR GBA /IAM/LA (CROSS LINKING AGENT) SAO PAULO CONGONHA 1 LTR 135.8 135.8 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
10 23-Feb-16 39095000 NIGERIA RESINS CROSS LINKING AGENT FOR PRINTING Apapa 1200 KGS 224069.9 186.72 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
11 23-Feb-16 39095000 NIGERIA RESINS CROSS LINKING AGENT HI-AID-250 Apapa 1000 KGS 346290.18 346.29 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
12 11-Feb-16 28353900 SOUTH AFRICA BOND AID 250 (CROSS LINKING AGENT) (CO187) Durban 2000 KGS 959672.84 479.84 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
13 28-Jan-16 28353900 SOUTH AFRICA BOND AID 250 (CROSS LINKING AGENT) (CO187) Durban 1000 KGS 480161.65 480.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
14 20-Jan-16 28353900 SOUTH AFRICA BOND AID 250 (CROSS LINKING AGENT) (CO187) Durban 1000 KGS 472699.89 472.7 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
15 30-Dec-15 39095000 NIGERIA RESINS CROSS LINKING AGENT HI AID-250 Apapa 800 KGS 270095.85 337.62 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
16 30-Dec-15 39095000 NIGERIA RESINS CROSS LINKING AGENT FOR PRINTING Apapa 2000 KGS 364100.03 182.05 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
17 22-Dec-15 39095000 NIGERIA LIQUID RESIN CROSS LINKING AGENT HI AID-250 Apapa 1000 KGS 337619.83 337.62 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
18 22-Dec-15 39095000 NIGERIA LIQUID RESIN CROSS LINKING AGENT FOR PRINTING Apapa 10000 KGS 1820499.91 182.05 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
19 06-Nov-15 39079190 KENYA RESIN SOLUTION :- CROSS LINKING AGENT (SL 300) Mombasa 10800 KGS 2352322.61 217.81 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
20 29-Oct-15 28353900 SOUTH AFRICA BOND AID 250 (CROSS LINKING AGENT) Durban 2000 KGS 915839.56 457.92 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
21 03-Oct-15 28353900 SOUTH AFRICA BOND AID 250 (CROSS LINKING AGENT) (CO187) Durban 3000 KGS 1408554.97 469.52 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
22 19-Aug-15 39095000 NIGERIA LIQUID & SOLID RESIN CROSS LINKING AGENT Apapa 3000 KGS 541215.1 180.41 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
23 18-Jun-15 39079190 KENYA RESIN SOLUTION : CROSS LINKING AGENT (CEM) Mombasa 3040 KGS 768006.73 252.63 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
24 18-Jun-15 39079190 KENYA RESIN SOLUTION : CROSS LINKING AGENT (CPM) Mombasa 6080 KGS 1308455.61 215.21 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
25 18-Jun-15 39079190 KENYA RESIN SOLUTION : CROSS LINKING AGENT Mombasa 6000 KGS 804685.41 134.11 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
26 13-Jun-15 39079190 KENYA RESIN SOLUTION : CROSS LINKING AGENT ( SL 300) Mombasa 6650 KGS 1346898.84 202.54 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
27 27-Apr-15 39129090 KENYA RESIN SOLUTION :- CROSS LINKING AGENT (CPM) Mombasa 3040 KGS 638119.88 209.91 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
28 27-Apr-15 39129090 KENYA RESIN SOLUTION :- CROSS LINKING AGENT (CEM) Mombasa 3000 KGS 739240.75 246.41 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
29 31-Mar-15 39094090 KENYA RESIN SOLUTION :CROSS LINKING AGENT (CPM) Mombasa 1140 KGS 239930.53 210.47 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
30 05-Mar-15 38123090 TANZANIA HARAFIN KBS (CROSS LINKING AGENT (-CL3000) Dar Es Salaam 1000 KGS 92700.02 92.7 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
31 04-Mar-15 39095000 NIGERIA LIQUID & SOLID RESIN (CROSS LINKING AGENT HI AID-250) Apapa 1000 KGS 176129.95 176.13 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
32 04-Mar-15 38123090 BANGLADESH COMPOUND STABLIZER FOR RUBBER AND PLASTICS (POLYSTAB 6124B)-CROSS LINKING AGENT(V-CL) (API) BENAPOLE 36000 KGS 2008444 55.79 Petrapole HS-CCR
33 27-Feb-15 38119000 UNITED STATES FREE SAMPLE NCV UNILINK 1030 CROSS LINKING AGENT CHICAGO, IL 1 BOX 247.2 247.2 Sahar Air Cargo ACC HS-CCR
34 21-Feb-15 39095000 KENYA Polyurethane Resin Solution containing Resin/Total solid content in relevant Solvent/ CROSS LINKING AGENT Mombasa 6000 KGS 784826.53 130.8 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
35 29-Jan-15 39094090 KENYA RESIN SOLUTION :- CROSS LINKING AGENT (CPM) Mombasa 1900 KGS 395177.16 207.99 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
36 29-Jan-15 39094090 KENYA RESIN SOLUTION :- CROSS LINKING AGENT (CEM) Mombasa 5700 KGS 1391710.37 244.16 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
37 22-Jan-15 39095000 NIGERIA LIQUID & SOLID RESIN (CROSS LINKING AGENT FOR PRINTING) Apapa 1000 KGS 174704.84 174.7 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
38 16-Dec-14 38123090 EGYPT CROSS LINKING AGENT (V-CL 300)HEAT PROMOTER-DMS (STABINEX DMS) Port Said 160 KGS 152519.96 953.25 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
39 16-Dec-14 38123090 EGYPT CROSS LINKING AGENT (V-CL 300)ANTI-OXIDANT Port Said 100 KGS 41512.51 415.13 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
40 16-Dec-14 38123090 EGYPT CROSS LINKING AGENT (V-CL 300)BUTYL TINSTABILIZER 292 (BTS MARK 292) Port Said 454 KGS 362973.02 799.5 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
41 17-Oct-14 39129090 KENYA RESIN SOLUTION :-Cross Linking Agent (CPM) Mombasa 3040 KGS 620404.97 204.08 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
42 17-Oct-14 39129090 KENYA RESIN SOLUTION :- Cross Linking Agent (CEM) Mombasa 2090 KGS 500707.28 239.57 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
43 25-Sep-14 87083000 BANGLADESH PARTS&ACCESS.OF AUTOMOTIVE VEHI.(USED):CROSS LINKING AGENT(API) BENAPOLE 2 PCS 4841.19 2420.59 Petrapole HS-CCR
44 19-Sep-14 38123090 TANZANIA M 5000 D [ CROSS LINKING AGENT ] [ V-CL-300 ] Dar Es Salaam 16080 KGS 1836953.12 114.24 Mundra SEA HS-CCR
45 09-Sep-14 38123090 TANZANIA HARAFIN KBS (CROSS LINKING AGENT (-CL-300) Dar Es Salaam 1000 KGS 90375.01 90.38 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
46 25-Aug-14 38123090 KENYA PVC STABILIZER (PE WAX) :COMPOUND STABILIZER FOR RUBBER OR PLASTICS :CROSS LINKING AGENT (V-CL 300) Mombasa 1000 KGS 209628.25 209.63 Ahemdabad ICD HS-CCR
47 25-Aug-14 38123090 KENYA PVC STABILIZER (PUROSOL) : COMPOUND STABILIZER FOR RUBBER OR PLASTICS : CROSS LINKING AGENT (V-CL 300) Mombasa 1500 KGS 222102.5 148.07 Ahemdabad ICD HS-CCR
48 08-Aug-14 39129090 KENYA RESIN SOLUTION :- Cross Linking Agent Mombasa 10000 KGS 1226343.82 122.63 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
49 31-Jul-14 39079190 KENYA LIQUID RESIN :- Cross Linking Agent(SBA) Mombasa 5000 KGS 1008198.1 201.64 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR
50 31-Jul-14 39079190 KENYA LIQUID RESIN :- Cross Linking Agent(SLA) Mombasa 2250 KGS 506290.72 225.02 Nhava Sheva (JNPT) SEA HS-CCR




Imac

Our Services

Eximpulse provides Export Import data on the value and quantity of merchandise exported and imported between various countries and its trading partners. We have one of the largest database in terms of both the number of countries included in its database and providing information about actual overseas importers and exporters. We are providing exim data from 60 countries according to bill of loading and Customs records. We process millions of data in a systematic manner and render them usable and practical for its members.

All Services

Shipment Manifest

100% Moneyback

Easy Payment Options

24x7 support

Export Data And Price Of CROSS LINKING AGENT 30 10 | www.eximpulse.com

Eximpulse Services is the place where you can find the recent and updated Trade intelligence report of CROSS LINKING AGENT 30 10 Export Data. Some Sample Shipment records for CROSS LINKING AGENT 30 10 Export Data of India are mentioned above. Further for Free sample and pricing of detailed reports contact on sales@eximpulse.com

Data post 2012 as per Notification No.18/2012 - Customs(N.T.) and does not have names of Indian companies and Foreign Companies.

sales@eximpulse.com
info@eximpulse.com
admin@eximpulse.com
+91 - 120 408 4957
+91 - 120 408 4958
+91 - 70650 11600